Houtworm-boktor bestrijding

   

www.ongediertevrij.nl

 

Roes Inspectie Service

 

De Pollen 104 - 1911 RT UitgeestHoutworm-Boktor:
Voordat men tot bestrijding overgaat, is het verstandig om eerst te laten vaststellen of u met een actieve aantasting te maken heeft.

Wij kunnen u hierin terzijde staan, en vrijblijvend een grondige inspectie uitvoeren, naar aanleiding van onze bevindingen kunnen wij u een vrijblijvend advies uitbrengen.

Indien er wordt geadviseerd een behandeling uit te laten voeren, zullen wij hierbij uitgebreid verslag doen van de nodige werkzaamheden.

 

Indien men met onbehandeld hout te maken heeft, is het vaak afdoende om het hout te laten impregneren, wanneer men te maken heeft met geverfd hout wordt het geheel wat bewerkelijker, en zal er gekozen worden voor injecteren.

Tijdens onze inspectie kunnen wij u aangeven, of wij te maken hebben met houtworm of boktor en wat de risico´s zijn indien er niet tot bestrijding wordt overgegaan.

Op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden die betrekking hebben op houtverduurzaming is een garantie periode van 10 jaar van kracht.

Het garantie certificaat wordt op adres uitgeschreven zodat bij eventuele tussentijdse verkoop de garantie termijn van 10 jaar na uitvoering van kracht blijft.

 

Roes Inspectie Service is ruim 10 jaar actief in ongediertebestrijding.

Uiteraard zijn wij E.V.M. gediplomeerd.

Roes Inspectie Service

Webdesign Frank Mulder Klussenbedrijf