Vochtbestrijding

   

www.ongediertevrij.nl

 

Roes Inspectie Service

 

De Pollen 104 - 1911 RT UitgeestOptrekkend en doorslaand vocht
Een hoge luchtvochtigheid in uw woning geeft een onbehaaglijk gevoel, en is ideaal voor de aanwezigheid van huismijt, een belangrijke veroorzaker van luchtweg aandoeningen en veroorzaakt ook het rotten van balken, vloeren, betonrot en roesten van leidingen.

Vaak heeft dit te maken met optrekkend of doorslaand vocht.

Tijdens een eventuele vrijblijvende inspectie kunnen wij de aanwezigheid van vocht met speciale apparatuur meten.
Bij optrekkend vocht kunnen wij de muren injecteren.

 

D.m.v. injecteren onder lage druk 4 bar aan de grondlijn, om de 10 cm wordt een vloeistof in de muur gebracht, die in contact met vocht gaat kristalliseren, zodat er een waterkerende laag in de muur onstaat.

Dit is vaak een tijdrovende behandeling afhankelijk van de hoeveelheid vocht in de muur.

Bij doorslaand vocht worden de muren eerst ontdaan van los stucwerk,


 

De diepliggende voegen en eventuele scheuren worden geegaliseerd en afgedicht, zodat de muur behandeld kan worden met kiesol, daarna wordt er een laag sulfatexmortel op aangebracht, dit is een hydraulische fdichtingsmortel-damp doorlatend. Oppervlakteafdichting, sulfaat- en mechanisch bestendig.
Deze methode wordt nog 2 maal herhaald.
Op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden die betrekking hebben op vocht heeft u een garantie periode van 20 jaar. Het garantie certificaat wordt op adres uitgeschreven zodat bij eventuele tussentijdse verkoop de garantie termijn van 20 jaar na uitvoering van kracht blijft.

Roes Inspectie Service

Webdesign Frank Mulder Klussenbedrijf